About us

Skärmavbild 2017-09-13 kl. 17.32.17
Vanessa Falk
Founder

Vanessa Falk är tjejen med många bollar i luften.

Sångerska, låtskrivare, poddare, djurälskare och framförallt hästtjej. Idén till appen är helt enkelt sprungen ur ett stort behov av att enklare få till fina roliga bilder med och på hästar!

Alla hästmänniskor vet hur svårt det är att få hästar att ställa upp på bild. Problemet är nu löst på det mest enkla och smarta sätt! Att lägga till hundar och katter föll sig naturligt och roligt.

Roligt är också att göra slag i saken när man kommer på en idé och att få lägga till app-skapare till CV:t!

Skärmavbild 2017-09-13 kl. 17.34.50
Christopher Taylor
CO-Founder

Som Service Desk Manager på Bonnier News, var Christopher ansvarig för IT Service Management för Dagens Nyheter, Dagens Industri och Expressen (svenska dagstidningar)

Christopher arbetar idag med  start-up av Click-Now , Klustr & Your Insight samt har tidigare varit  Content Manager på look8.me (live streaming)


Christopher driver produkt- och affärsutveckling för  Click-Now och det är en del av hans stora passion. 

"Att få arbeta med härliga människor och att utveckla och ta fram produkter är det bästa jag vet"

Våran story

Sedan början av år 2016 har Vanessa Falk skapat och utvecklat en s.k. app-idé som går ut på att få hästar att rikta sin uppmärksamhet mot kameran, genom att lockande ljud spelas upp vid fotograferingstillfället. Christopher Berghagen Taylor tar kontakt med Vanessa efter att han hört talas om hennes fantastiska idé och ansluter sig till projektet. App-idén utvecklas till Click-Now, och utöver hästar så tillkommer även idén att göra samma funktion för katter och hundar i samma app.

I slutet av 2016 tar Falk och Taylor, med hjälp av Kim Berg, kontakt med Nålta District, som i sin tur är erfarna inom investering, programmering, utveckling, marknadsföring, distribution etc. av appar.

Tillsammans skapade de Click-Now, och appen lanserades den 12 april 2017.